KLANTENDIENST

Mocht je na het ontvangen of monteren van je aankoop ontdekken dat het gekochte meubel niet in een correcte staat verkeert, of twijfel je daaraan, neem dan contact op met onze dienst na verkoop. Wij zoeken voor jou naar een passende oplossing. Je kunt hiervoor te allen tijde een e-mail sturen naar info@arlinterieur.be. Voeg indien mogelijk enkele foto’s toe aan je bericht, zodat we de situatie zo goed mogelijk kunnen inschatten.

Montage service

Levering van onze meubelen is altijd exclusief montage. Indien je toch een montage service wenst, kun je dit als mededeling vermelden bij je bestelling. Vervolgens nemen wij contact met jou op om de verschillende mogelijkheden en tarieven te bespreken.

ARL Interieur | Meubel beschikt over een eigen team van 2 professionele monteurs die een uitstekende kennis hebben van onze producten.

Privacybeleid

Overeenkomstig de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, geeft de klant expliciet toestemming aan ARL Interieur|Meubel om alle persoonlijke gegevens, die over de klant werden verkregen, te registreren in een bestand en deze te verwerken.

De persoonlijke gegevens verstrekt in die omstandigheden zijn uitsluitend bestemd voor intern gebruik, commercieel gebruik en marketing.

Ze zullen meegedeeld kunnen worden aan andere ondernemingen direct of indirect verbonden met ARL Interieur|Meubel voor doeleinden van commerciële prospectie.

Als de klant wenst om zich hiertegen te verzetten, volstaat het om een brief te richten aan de klantendienst van ARL Interieur|Meubel , met duidelijke vermelding van zijn naam en volledig adres. De klant kan op elk moment toegang krijgen tot het bestand dat zijn persoonlijke gegevens bevat, om er kennis van te nemen of om eventuele correcties aan te brengen.

Het volstaat om een brief te richten aan ARL Interieur|Meubel met vermelding van zijn naam en zijn adres.